Головна | | Реєстрація | Вхід
 
П`ятниця, 29.03.2024, 16:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Методична робота
Нормативно-правові документи [100]
Методична робота [103]
Моніторинг навчальних досягнень [3]
Атестація [3]
Конкурс педагогічної майстерності [13]
Школа молодого вчителя [3]
Позитивний педагогічний досвід [13]
Олімпіади, конкурси, змагання [72]
Психолог радить [12]
Охорона праці та безпека життєдіяльності [13]
Дошкільна освіта [17]
Позашкільна освіта [6]
Виховна робота [32]
Наше опитування
Який рівень володіння вчителями вашого освітнього закладу інформаційно-комунікаційними технологіями
Всього відповідей: 237
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Жовтень » 26 » Перший день заліку
23:44
Перший день заліку
25 жовтня, 9:00. Екзамен по ІКТН.
Ми знову студенти. Хвилювання, тривога, надія... Доброзичлива атмосфера, створена екзаменаторами, сприяла успіху. Бажаю всім колегам не сумніватися у власних силах. Гарного Вам настрою, удачі!
Мирослава Петрівна Худа, директор СЗШ І-ІІ ст. с. Степанки.

Шановні колеги!
   Завершився перший день здачі заліку з ІКТН. Звичайно, хтось вийшов після заліку з веселим настроєм та високо піднятою головою. Хтось сумував з приводу того, що не все вдалося.
Але усім слід пам'ятати, що професія учителя - це професія, яка потребує постійного навчання. Тому  бажаю і тим, і іншим не зупинятися на досягнутому. Сміливо крокуйте вперед: у світ цікавий і творчий.
Щиро вітаю усіх тих, хто належно підготувався і успішно склав залік. Сподіваюсь, що і інші педагоги проявлять наполегливість і підготуються належним чином до заліку.

    Прошу звернути увагу на основні недоліки під час виконання завдання:
- не усі уважно читають і виконують вимоги щодо оформлення роботи ( розмір та колір шрифта, заповнення всіх даних та інш.);
- електронна адреса не зазначається (адже вона не створена), або вона вигадується на заліку і не відповідає дійсності;
-не завжди легенда до діаграми відповідає даним у таблиці;
-  обов'язковою є реєстрація на сайті методичного кабінету.

                             З повагою директор РМК Чемериський Р.В.
Переглядів: 1291 | Додав: roman | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 roman  
0
Шановні колеги! Приємно, що ви переймаєтесь проблемами освіти району і не лише...Є слушна пропозиція: пропонуйте конкретні шляхи вирішення питання професійного зростання педагогічних працівників. Не потрібно жити за принципом: "НЕ ЗНАЮ ЯК, АЛЕ ЦЕ НЕ ТАК І ІНШЕ НЕ ТАК." За Європу нам говорити ще рано, але задуматись над тим, чому я бачу когось, але не бачу себе - варто!
І ще одне: розмовляти правильно на уроці, знати англійську чи свій предмет - завдання інститутів, які видають дипломи, а ознайомити та навчити користуватися сучасними технологіями, методами та прийомами роботи на уроці - завдання методичного кабінету. А щодо комп'ютерів,то варто зазначити, що і за "радянських" часів були ТЗН - новітні і невідомі. Але всі їх вивчали і використовували на своїх уроках.

3 xxxx  
0
Шановні! В нас виникла така чудова пропозиція: а чому б нам після екзамену з ІКТН не почати готуватися до більш серйозних предметів: української мови, математики та іноземної мови??? Адже щоб займатися "своєю" справою на професійному рівні не достатньо лише знання комп'ютера, а для початку потрібно правильно розмовляти на уроці. А без знання іноземної мови нас не приймають в Європу. Чи не здається Вам, що ми не маємо часу навчати дітей-майбутнє нашої країни?
Шановні вчителі, ви згідні з нашою думкою?

1 Варвара Федірівна  
0
Спочатку потрібно було забезпечити вчителів необхідною технікою!!! Вчитель історії, повинен гарно знати історію, а не ноти вчити! Моя сестра живе в Японії в них набагато розвин. побутова техніка, навіщо мені її вивчати, якщо в мене дома її нема і я нею не користуюсь. Може краще все робити своєчасно? і кожному займатись своїми справами?

2 roman  
0
Варвара "Федірівна"!Напевно, Японія і пішла вперед тому, що в них не було таких поглядів на розвиток науки, техніки та й системи освіти. А дотримуватися принципу: Ви мені повинні і те, і те... А тоді, можливо, і я щось буду робити - не актуально. Ми займаємось своєю справою: сучасною, актуальною і в наш час необхідною та досить СВОЄЧАСНОЮ. Бажаємо і усім займатися "своєю" справою на професійному рівні.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту



Copyright NICO Заболотний Микола Григорович © 2011-2024 Web-майстер  Створити безкоштовний сайт на uCoz